+380 67 011 11 16

ВУЛ. Посмітного 1

27 червня в Queen Odessa за одним столом зібралися експерти гастрономії

Ресторанний комплекс Queen в Одесі

27 червня в Queen Odessa за одним столом зібралися експерти гастрономії та гастрономічні журналісти з різних куточків світу, а пригощав Сергій Юрчишин - концепт-шеф мережі ресторанів Bulldozer Group. 

Основною метою вечері було показати, що не пейзажами єдиними прекрасна Україна, а локальні продукти мають неймовірний смак, їх вміють готувати і виграшно презентувати гостям, відповідно до світових тенденцій, а то і випереджаючи їх, щоб закохати в поєднання і подарувати незабутні враження.   

Сергій Юрчишин створив спеціальне меню вечері: 

- Стартер: Чорноморська креветка з гелем з лайма і мальдонской сіллю 

- Тако з зеленим горошком, устрицею і салікорніей 

- Нігірі з Чорноморської хамсою і чорною ікрою 

- Капрезе з бичачого серця з копченою сметаною і емульсією з чорної ікри 

- Гребінець з соусом три ікри і топінамбуром 

- Камбала Чорноморська, обпалена в печі 

- Десерт Павлова, приготований в азоті

Висловлюємо велику подяку Ігорю Мезенцева і Євгену Клопотенко, які посприяли приїзду відомих особистостей світу гастрономії в Queen Odessa, і за можливість продемонструвати своє бачення подачі українського продукту.